Pistachekoekjes
Koekjes waar noten in zijn verwerkt vind ik eigenlijk altijd lekker. En als het recept zo makkelijk is als deze word ik er al helemaal blij van! Met maar 5 ingrediënten zet jij heerlijke pistachekoekjes op tafel!


Koekjes waar noten in zijn verwerkt vind ik eigenlijk altijd lekker. En als het recept zo makkelijk is als deze word ik er al helemaal blij van! Met maar 5 ingrediënten zet jij heerlijke pistachekoekjes op tafel!
15
koekjes30
minutes140 gr pistachenootjes (ongezouten)
180 gr blanke amandelen (zonder vliesje!)
2 eiwitten
100 gr poedersuiker
2 el sinaasappelsap
Mueslirepen heb je in heel veel verschillende varianten. Persoonlijk vind ik mueslirepen het lekkerst als ze niet te zoet en niet te droog zijn. Ook in combinatie met pindakaas doet het bij mij altijd erg goed. En dus ben ik op zoek gegaan naar een recept voor mueslirepen met pindakaas. Ik heb meerdere dingen geprobeerd,…
Dit recept is heerlijk voor een snelle, gezonde doordeweekse hap. Of als het zomer is en het veel te warm is om lang in de keuken te moeten staan voor een voedzame maaltijd.Je zit in ieder geval lekker snel aan tafel! Eet smakelijk! Recept opslaan
Hoe je het liefst je eitje eet, is heel persoonlijk. De 1 zweert bij een hardgekookt ei, terwijl de ander het eigeel er het liefst uit slurpt!Ik heb hem zelf het liefste er tussen in, een medium gekookt ei. Maar hoe krijg je die eieren precies zoals iedereen hem wil hebben? Om te beginnen zijn…
Let op! Dit recept is niet om zelf op te eten! Je gaat aan de slag voor de vogeltjes buiten. In de winter hebben de vogels moeite met zelf eten te vinden. Al helemaal als er sneeuw ligt. Wij kunnen de vogels een handje helpen door voer in de tuin te leggen. Denk aan pindanetjes,…
Deze cake wordt ook wel “Magische Cake” genoemd. Dat komt omdat deze cake na het bakken 3 lagen krijgt, terwijl je maar 1 beslag hebt. Er komt een custardlaagje, een crème laagje en een cakelaagje. Deze cake is zo ontzettend lekker en heel makkelijk te maken. Ik maak hem nog wel eens als ik onverwachts…
Het is alweer een paar jaar geleden dat ik voor het eerst zelf Viennetta ijs heb geprobeerd te maken. Na elke keer weer wat ingrediënten te hebben aangepast is het recept nu echt perfect geworden. Het is bij ons inmiddels een traditie geworden dat hij òf kerstavond, òf 1e kerstdag òf 2e kerstdag gemaakt wordt….