Gebakken Camembert
Soms kan een recept heel eenvoudig zijn, maar is het resultaat heerlijk. Zo is dat ook met dit recept. Hoe simpel ‘gebakken Camembert’ ook klinkt, maar hoe maak je nou eigenlijk?


Soms kan een recept heel eenvoudig zijn, maar is het resultaat heerlijk. Zo is dat ook met dit recept. Hoe simpel ‘gebakken Camembert’ ook klinkt, maar hoe maak je nou eigenlijk?
1
Camembert20
minutes1 Camembert
3 el bloem
3 el paneermeel
1 ei
Peper, zout
2 el olie
Spekkoek… Oef… Die stond al zo lang op mijn lijstje om te maken! Ik schoof het telkens voor me uit, omdat ik dacht dat het heel ingewikkeld en veel werk zou zijn. Tot afgelopen weekend. En het is me 100% meegevallen! Ik deel graag het recept met je. De spekkoek komt oorspronkelijk uit Indonesië, maar…
Dit makkelijke gerecht heb je zo op tafel. En het mooie is, je hebt ook maar 2 pannen nodig! Dus lekker makkelijk voor als je een keer niet zo’n zin hebt om uitgebreid te koken, maar wel gezond wilt eten. Recept opslaan
Deze kippensoep maak ik al jaren, en nog steeds is het een van mijn favoriete comfortgerechten. Zodra de dagen wat kouder worden – of als er iemand in huis een beetje snotterig is – dan zet ik een grote pan op het vuur en maak ik dit recept voor zelfgemaakte kippensoep met kippenbouten en verse…
Ik woonde vroeger in een dorpje dat op de grens van Duitsland ligt. Daardoor ben ik gek op typische Duitse recepten. Dit aten wij vroeger vaak en tegenwoordig probeer ik die smaak van vroeger terug te halen in lekkere gerechten.Vandaag deel ik er weer 1 met jullie: De Kartoffelsalat, oftewel: aardappelsalade. Hier in Nederland kennen…
Eerst de camembert door de bloem,schrijven jullie. Maar de bloem valt van de kaas af omdat die witte korst de bloem niet oppakt. Hoe moet ik dat anders aanpakken?