Wraps met gegrilde zalm & krokante zalmhuid – bomvol smaak!
Soms heb je van die recepten die helemaal kloppen. Dit is er 1 van. Deze wraps met gegrilde zalm en een frisse salsa is verrukkelijk! Als ik dit gerecht op tafel zet, staat het hele gezin te juichen. Echt waar! Als er wordt gevraagd wat we gaan eten en ik geef dit gerecht als antwoord is iedereen blij! 😄
Wat maakt deze wraps met gegrilde zalm zo bijzonder?
Veel mensen kennen de klassieke zalmwraps met roomkaas, maar dit recept is een smaakbom die daar ver bovenuit stijgt. Je kruidt de zalm met Cajunkruiden, grilt hem nét gaar genoeg zodat hij nog mooi roze is vanbinnen, en maakt de huid daarna apart krokant. Die snipper je over de salsa heen – net als krokante spekjes, maar dan van vis. Heerlijk!
Daar komt nog een frisse mango-avocado salsa bij, die zorgt voor balans, bite en kleur. En omdat je de wraps ook nog zelf maakt, weet je zeker dat alles puur en vers is.
Tip: alles voorbereiden?
Je kunt de salsa en wraps prima van tevoren maken. Ook de zalm kun je alvast grillen, maar bewaar de krokante huid apart tot het serveren. Zo blijft alles vers en knapperig.
Waarom dit recept bij ons favoriet is
Deze zalmwraps combineren zachte, krokante, frisse en kruidige elementen in één hap. Het is gezond, voedzaam en feestelijk. Serveer ze doordeweeks, in het weekend of bij een feestje: succes gegarandeerd!
Eet-tip: Deze wraps zijn perfect als zomerse avondmaaltijd of als indrukwekkend gerecht voor een etentje met vrienden.
De ingrediënten:

Ben je gek op zalm in combinatie met mango? Dan wil je vast ook deze poke bowl met zalm en mango eens proberen – net zo kleurrijk en smaakvol!
Laat je weten als je ‘m hebt gemaakt? 😋
Ik vind het superleuk om jouw creaties te zien! Deel je foto via Instagram en tag @lussik.nl – dan zie ik ‘m vanzelf langskomen! 🧡

