Op deze pagina zie alle ijs recepten die op onze website staan. Welke kies jij?

Spaghetti ijs
Nagerecht | Ijs | Wat eten we vandaag?

Spaghetti ijs

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje aan de grens met Duitsland en kwam daardoor als kind vaak in Duitsland. Daar aten we in de zomer regelmatig een heerlijke ijscoupe in zo’n mooi groot Duits ijscaf√©. En ik ben mijn hele verdere leven nog nooit afgeweken van mijn keuze van de menukaart, namelijk: Spaghetti-eis! Ik…

Frozen Yoghurt
Nagerecht | Ijs | Wat eten we vandaag?

Frozen Yoghurt

Frozen Yoghurt. Het klinkt zo simpel. Schenk yoghurt in een bak en zet in de vriezer. Dan heb je frozen yoghurt. Maar zo heel simpel is het niet. Dit komt omdat yoghurt niet zoveel vet heeft, en vooral uit water bestaat. Hierdoor vormen zich ijskristallen en krijg je 1 groot blok ijs in je bakje….