Baktips

Hoe maak je een cornetje?

Een cornetje kan heel handig zijn om te decoreren met chocola. Het is een klein spuitzakje, gemaakt van bakpapier, waar je gesmolten chocola in kunt doen. Ik heb het bijvoorbeeld in het recept voor Viennetta ijs gebruikt.

Knip een bakpapier in een rechthoek.

En vervolgens knip je dan een lange driehoek.

Maak van de driehoek een puntzakje door het puntje om het papier heen te wikkelen. Zorg dan je het puntje goed strak dicht maakt.

Knip het lange uiteinde af.

En vouw dan de uiteinden naar binnen.

Je cornetje is klaar voor gebruik!

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met het maken van een cornetje. Kijk je liever naar een filmpje waarin alles wordt uitgelegd? Bekijk het filmpje hieronder dan eens. Veel succes!

FavoriteLoadingRecept opslaan

Meer ideeën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *