Bananen pannenkoek
Ik heb weer een heel fijn recept voor jullie. Je kunt het eten als ontbijt of lunch. Het geeft je lang een verzadigd gevoel en het is nog gezond ook!
Wil je het recept voor deze heerlijke bananenpannenkoek glutenvrij maken, vervang het speltmeel dan voor boekweitmeel.
Bananen pannenkoek
Difficulty: *1
Pannenkoek10
minutesIngrediënten
1 ei (maat M)
1 rijpe banaan
1,5 el speltmeel
1/2 tl kaneel
1 tl kokosolie
Eventueel blauwe bessen als topping
Bereidingswijze
- Prak de banaan heel fijn met een vork
- Voeg het ei toe en meng goed door elkaar
- Voeg dan het kaneel en het speltmeel toe en roer door elkaar tot het een papje wordt
- Verhit de kokosolie in een pan en laat goed heet worden.
- Doe de mix in de pan en verdeel goed door de pan. Maak je pannenkoek niet te dun, dan draait hij straks makkelijker.
- Zet het vuur middelhoog en doe een deksel op de pan zodat de bovenkant droog wordt. Zodra die droog is, draai je de pannenkoek om en zet je het vuur weer wat hoger.
- Bak dit nog 1 minuutje door en klaar is je pannenkoek!
- Beleg je pannenkoek met bijvoorbeeld blauwe bessen en wat schijfjes banaan.