Pistachekoekjes
Koekjes waar noten in zijn verwerkt vind ik eigenlijk altijd lekker. En als het recept zo makkelijk is als deze word ik er al helemaal blij van! Met maar 5 ingrediënten zet jij heerlijke pistachekoekjes op tafel!


Koekjes waar noten in zijn verwerkt vind ik eigenlijk altijd lekker. En als het recept zo makkelijk is als deze word ik er al helemaal blij van! Met maar 5 ingrediënten zet jij heerlijke pistachekoekjes op tafel!
15
koekjes30
minutes140 gr pistachenootjes (ongezouten)
180 gr blanke amandelen (zonder vliesje!)
2 eiwitten
100 gr poedersuiker
2 el sinaasappelsap
Ik ben soep pas de laatste paar jaar echt gaan waarderen. En sindsdien ben ik ook wat gaan experimenteren met verschillende soorten soepen. Wat kun je er toch eindeloos mee variëren!Deze soep is echt anders dan ‘gewone’ tomatensoep. Doordat je de tomaten eerst in de oven doet, samen met de andere ingrediënten, krijg je een…
Frozen Yoghurt. Het klinkt zo simpel. Schenk yoghurt in een bak en zet in de vriezer. Dan heb je frozen yoghurt. Maar zo heel simpel is het niet. Dit komt omdat yoghurt niet zoveel vet heeft, en vooral uit water bestaat. Hierdoor vormen zich ijskristallen en krijg je 1 groot blok ijs in je bakje….
Dit makkelijke gerecht heb je zo op tafel. En het mooie is, je hebt ook maar 2 pannen nodig! Dus lekker makkelijk voor als je een keer niet zo’n zin hebt om uitgebreid te koken, maar wel gezond wilt eten. Recept opslaan
Een Engels ontbijt is iets heel anders dan ons broodje hagelslag. Het bevat veel vlees en ei en is behoorlijk vet. Een slechte ontbijter kan deze beter overslaan 😉. Dit typische Engelse ontbijt bestaat onder andere uit roerei, uitgebakken spek en bloedworst. Wie ga jij hiermee verrassen? Recept opslaan
Wil je indruk maken met een simpel maar stijlvol gerecht? Dan is dit tagliata recept precies wat je zoekt. Dit Italiaanse vleesgerecht is perfect voor een etentje of als smaakvol weekendgerecht. Met mooie, rare gebakken biefstuk, een bedje van rucola, zelfgemaakte balsamico siroop en mijn geheime smaakmaker – citroen-tijm-knoflookolie – is dit een feestje op…
Met dit warme weer nemen wij regelmatig een ijsje. Meestal is het een waterijsje, maar wat mij betreft gaat er niks boven een heerlijk bakje roomijs.In de supermarkt vind je allerlei soorten en smaken, maar het is zoveel lekkerder om je roomijs zelf te maken. En dat is echt niet zo moeilijk als je misschien…