Heerlijk zachte citroencake
De meeste zelfgebakken cakes zijn vaak droog. Maar met dit recept gaat dat jou niet meer gebeuren. Hij is zo heerlijk smeuïg en zacht! En heerlijk fris door het vleugje citroen dat erin gaat. Geniet ervan!


De meeste zelfgebakken cakes zijn vaak droog. Maar met dit recept gaat dat jou niet meer gebeuren. Hij is zo heerlijk smeuïg en zacht! En heerlijk fris door het vleugje citroen dat erin gaat. Geniet ervan!
1
cake (of +/- 15 cupcakes)1
hour5
minutes200 gr zachte roomboter
200 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
200 gr eieren (ongeveer 4 stuks)
1 el bakpoeder
200 gr bloem
Citroensap en rasp van 1 citroen
Een van mijn favoriete bijgerechten is gegrilde paprika in knoflookolie. Zo simpel, en toch zó smaakvol. De paprika’s worden heerlijk zacht en zoet door het grillen, en de olie krijgt een subtiele knoflooksmaak die perfect past bij brood, salades of pasta’s. Ik maak dit recept vaak wanneer ik paprika’s over heb of als ik wat…
Over dit drankje had ik al zoveel gehoord! Het is een heel geliefd drankje van heel veel mensen, en ook 1 van de favoriete smaken bij de Starbucks. En eerlijk? Ik had het nog nooit gehad! Daar moest maar eens verandering in komen vond ik. En dus ging ik aan de slag met allerlei kruiden…
Een appeltaart smaakt toch echt het best wanneer deze zelfgemaakt is. Nog warm uit de oven en met een flinke toef slagroom erop. Mmmmmh!Moeilijk te maken? Welnee joh! Het is wel aardig wat werk, maar niet moeilijk. En als je eenmaal de beloning hebt geproefd, maak je hem alleen nog maar zelf! Succes en geniet…
Zo maak je van een paar sneetjes brood iets bijzonders Heb je oud brood liggen? Gooi het niet weg – want dit is hét perfecte moment om wentelteefjes te maken! Dit klassieke recept is niet voor niets al generaties lang populair. Met een paar simpele ingrediënten tover je droog brood om tot een warme, geurige…
Deze site heb ik gevuld met bomvol lekkere recepten. Maar deze keer deel ik een recept die perse heel lekker is. Al valt over smaak natuurlijk te twisten, maar ik vind hem in ieder geval niet lekker. Waarom ik hem dan wel deel? Dat is omdat dit bleekselderij sapje heel erg goed voor je is….
Dit makkelijke gerecht heb je zo op tafel. En het mooie is, je hebt ook maar 2 pannen nodig! Dus lekker makkelijk voor als je een keer niet zo’n zin hebt om uitgebreid te koken, maar wel gezond wilt eten. Recept opslaan