| |

Gebakken Camembert

Soms kan een recept heel eenvoudig zijn, maar is het resultaat heerlijk. Zo is dat ook met dit recept. Hoe simpel ‘gebakken Camembert’ ook klinkt, maar hoe maak je nou eigenlijk?

Gebakken Camembert

Recipe by MariskaDifficulty: *
Hoeveelheid

1

Camembert
Bereidingstijd

20

minutes

Ingrediënten

  • 1 Camembert

  • 3 el bloem

  • 3 el paneermeel

  • 1 ei

  • Peper, zout

  • 2 el olie

Bereidingswijze

  • Kluts het eitje in een diep bord. Pak nog 2 diepe borden en doe daar het bloem en in de andere het paneermeel in. Doe in het bord met paneermeel ook wat zout en peper en roer dit goed door het paneermeel heen.
  • Bedek de Camembert eerst met een laagje bloem. Doe hem vervolgens in het ei, zorg dat overal rondom ei zit. En als laatste zorg je voor een goede laag paneermeel rondom de Camembert.
  • Verhit de olie in een pan en bak hierin de Camembert. Begin met hoog vuur, zodat hij bruin wordt en een lekker krokant korstje krijgt. Zet het vuur dan lager en laat met een deksel op de pan even smoren, zodat de kaas vanbinnen ook goed warm wordt.
  • Dien het op. Gebakken Camembert is heerlijk bij gebakken aardappeltjes en een frisse slamelange.
    Mocht iemand uit je huishouden niet van gebakken Camembert houden, serveer er dan bijvoorbeeld een gebakken visje bij.
    Eet smakelijk!

FavoriteLoadingRecept opslaan

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *