Recept voor het perfecte pizzadeeg!
Regelmatig staat hier “zelf pizza maken” op het menu. Daar worden we allemaal blij van. Zelf bepalen wat je op je pizza legt, waardoor hij eigenlijk altijd lekker is. Maar een goede basis is natuurlijk ook erg belangrijk! Want zonder goede pizzabodem, is de pizza ook een stuk minder lekker.
Ik heb nu een recept voor je voor het perfect pizzadeeg. Het deeg wordt super luchtig, waardoor je een heerlijke volle pizzabodem krijgt met een knapperig randje. Ik heb meerdere recepten uitgeprobeerd, maar deze is en blijft wat mij betreft echt de beste.

Van dit recept krijg je ongeveer 900 gram deeg. Daar kun je 4 grote pizza’s mee maken. Wij vinden het altijd leuker om meerdere kleine pizza’s te maken, zodat je verschillende smaken kunt proberen. Wij verdelen dit deeg over 5 personen en iedereen krijgt 2 kleine pizza’s met een doorsnee van ongeveer 15 cm. Voor elke pizza heb je dan 90 gram pizzadeeg nodig.

