Pistachekoekjes
Koekjes waar noten in zijn verwerkt vind ik eigenlijk altijd lekker. En als het recept zo makkelijk is als deze word ik er al helemaal blij van! Met maar 5 ingrediënten zet jij heerlijke pistachekoekjes op tafel!


Koekjes waar noten in zijn verwerkt vind ik eigenlijk altijd lekker. En als het recept zo makkelijk is als deze word ik er al helemaal blij van! Met maar 5 ingrediënten zet jij heerlijke pistachekoekjes op tafel!
15
koekjes30
minutes140 gr pistachenootjes (ongezouten)
180 gr blanke amandelen (zonder vliesje!)
2 eiwitten
100 gr poedersuiker
2 el sinaasappelsap
Vandaag is het 21 februari. Mijn vader zou vandaag 66 jaar zijn geworden. Helaas kwam hij niet verder dan 54 jaar.Mijn vader was gek op tompoucen en mokkagebak. En ter ere van hem zet ik vandaag dit recept online. Een paar jaar geleden maakte ik deze taart voor het eerst, en elke keer dat ik…
Soms zijn de simpelste recepten het lekkerst. Deze bananenpannenkoek maak ik regelmatig als ontbijt of voor in de lunchtrommel voor de kinderen. Ze zijn voedzaam, snel klaar en een fijne manier om rijpe bananen op te maken. Waarom ik fan ben van deze bananenpannenkoek 🍌 Variaties & tips Deze bananenpannenkoek gebruik ik ook wel eens…
Regelmatig kijk ik door mijn vaak gemaakte recepten om te kijken of ik ze al met jullie heb gedeeld op Lussik.nl. En ineens was daar de courgette cake! Hoe is het mogelijk dat ik die nog niet op de site had staan? Daar komt dus nu verandering in. Wie zegt dat groente alleen in het…
B.L.T. Bacon. Lettuce. Tomato.Mmmmmh! Verrukkelijke combinatie wat mij betreft! En met dit recept zit het niet gewoon op een broodje, maar op een bagel! Is weer eens wat anders. Een bagel is wat zoeter dan gewoon brood en die smaak past perfect bij de andere ingrediënten. Recept opslaan
Als je eenmaal een keer zelf kruidenboter hebt gemaakt en hebt geproefd hoe lekker dat is, haal je geen kant-en-klare meer uit de winkel! Het is super makkelijk om te maken, smaakt lekker en je kunt ook meteen een wat grotere hoeveelheid maken.Zorg altijd dat je de boter voor het eten een tijdje uit de…
Als we naar een buffetrestaurant gaan, kies ik bij de toetjes standaard een schaaltje Crème Brûlée als ze dat hebben. Ik vind het een heerlijk nagerecht. Vol romig van smaak met een lekker krakend korstje van gekarameliseerde suiker… Mmmmmh! Crème Brûlée betekent letterlijk “gebrande room” . Het is een soort room / pudding met een…